Ravintolat ja kahvilat

RAVINTOLAT JA KAHVILAT

Turvaa asiakkaidesi terveys vähemmällä vaivalla

Ravintolat, kahvilat ja muut tarjoilualueet ovat täynnä pintoja, joita koskettaa päivittäin lukuisat ihmiset. Kosketuspinnat ja ruokapöydät levittävät herkästi sairastumiseen johtavia viruksia ja bakteereita. Antimikrobinen, helposti asennettava pinnoitteemme tuo lisää suojaa asiointiin sekä työskentelyyn, se myös kestää tiloissasi pitkään. Pinnoite lisää tutkitusti keittiöiden ja ruokailutilojen antibakteerisuutta.

Tuhoa jopa 99,9 % mikrobeista

Antimikrobinen pinnoitteemme ehkäisee jopa 99,9 % kaikista pinnoille pyrkivistä viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on pinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Pinnoituksen jälkeen ravintolan pintoja ja tasoja ei tarvitse enää desinfioida jatkuvasti, ja asiakkaasi kokevat olonsa turvallisemmaksi. Pinnoitteen mikrobeja tuhoava vaikutus on pitkäkestoinen. Suositeltu uusinta-aika on noin 12 kuukautta.

Säästä resursseja, valitse Suojapinnoitus

Ravintoloissa, kahviloissa ja keittiöissä on paljon siivottavaa. Työpäivästä voi kulua runsaasti aikaa pöytien ja muiden pintojen puhtaanapitoon sekä desinfiointiin. Jatkuva desinfiointi yleensä kuluttaa myös runsaasti rahaa. Suojapinnoituksen antimikrobinen pinnoite poistaa jatkuvan desinfioinnin tarpeen sekä pitää tilasi turvallisina ja hygieenisinä.

Suojaa tilasi antimikrobisen pinnoitteen avulla

Varaa aika kartoituspalaveriin, jossa arvioimme pinnoituksen laajuuden tarpeen ja teemme jatkosuunnitelman. 

    Roskapostin estämiseksi vastaa vielä kysymykseen numerolla:

    * pakolliset kentät