Liiketilat ja toimistot

LIIKETILAT JA TOIMISTOT

Turvaa asiakkaittesi terveys pitkäkestoisella antimikrobisella pinnoitteella

Liiketilat, myymälät ja toimistot sisältävät usein paljon erilaisia kosketuspintoja, jokta voivat levittää bakteereja, viruksia, sieniä ja muita haitallisia mikrobeja. Eri tasoja ja kosketuspintoja on paljon, sekä pinnat saattavat olla työläitä desinfioida ja puhdistaa. Henkilökunnalta tai siivouspalveluiden tarjoajalta voi mennä vuorokaudessa paljon aikaa tilojen puhtaanapitämiseen. Silti virukset ja bakteerien aiheuttamat taudit saattavat levitä pintakosketuksista helposti.

Ratkaisu ongelmaan on Suojapinnoituksen antimikrobinen pinnoite. Sen avulla saat suojattua liiketilasi, toimistosi tai myymäläsi vähintään vuodeksi yhdellä pinnoituskerralla.

Pinnoite tuhoaa jopa 99,9 % mikrobeista

12 kuukauden suoja sekä virallinen todistus antimikrobisesta pinnoituksesta takaa turvallisuudentunteen asiakkaillesi sekä henkilökunnallesi. Antimikrobinen pinnoitteemme sopii tiloihin, joissa kävijämäärät ovat suuria ja riskit tartuntatautien leviämiselle täten korkeat. Pinnoite toimii kerta-asennuksena, jonka jälkeen se tuhoaa efektiivisesti bakteereja, viruksia, sieniä ja muuta haitallista kasvustoa itsestään ilman tarvetta erilliselle desinfioinnille.
liiketila2

Tehokas ja pitkäkestoinen vaikutus

Antimikrobinen pinnoitteemme tuhoaa jopa 99,9 % kaikista pinnalla olevista viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on pinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Suojapinnoituksen pinnoitteet asennetaan valtuutetulla asennusverkostollamme, joka kattaa koko Suomen. Kun pinnoitus on asennettu, saat myös tämän todistavan virallisen serifikaatin. Pinnoitteen asentaminen itsessään on nopeaa, ja tilat ovat käyttövalmiit kuuden tunnin kuivumisajan jälkeen.
toimisto3

Suojaa tilasi antimikrobisen pinnoitteen avulla

Varaa aika kartoituspalaveriin, jossa arvioimme pinnoituksen laajuden tarpeen ja teemme jatkosuunnitelman. 

    Roskapostin estämiseksi vastaa vielä kysymykseen numerolla:

    * pakolliset kentät