Kuntosalit

KUNTOSALIT

Varmista asiakkaidesi terveys

Kuntosalit ja erilaiset liikuntatilat voivat olla melkoisia bakteeri- ja viruspesäkkeitä. Laitteistoa ja kosketuspintoja on paljon, sekä pinnat kuntosalilaitteissa saattavat olla hankalia puhdistaa. Kuntosalilla olevissa laitteissa esiintyy keskimäärin jopa 300 kertaa enemmän mikrobeja kuin WC-istuimessa.

Desinfiointi ja pintojen puhtaanapito on siis tärkeää. Se ei kuitenkaan aina ole niin helppoa. Henkilökunnalta menee vuorokaudessa paljon aikaa tilojen ja pintojen puhtaana pitämiseen, lisäksi jatkuva desinfiointi kuluttaa runsaasti rahaa. Suojapinnoituksen antimikrobinen pinnoite on ratkaisu mikrobien aiheuttamiin uhkiin kaikenkokoisissa kuntosaleissa ja liikuntatiloissa.

kuntosali1b

Estä mikrobien leviäminen yksinkertaisella pinnoitteella

Antimikrobinen pinnoitteemme tuhoaa jopa 99,9 % kaikista pinnalla olevista viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on siis pinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Pinnoituksen jälkeen kuntosalin laitteita ei tarvitse enää desinfioida jatkuvasti, ja asiakkaasi kokevat olonsa turvallisemmaksi.

Pinnoitteen mikrobeja tuhoava vaikutus on pitkäkestoinen, ja se on helppo ja nopea asentaa käyttäen valtuutettua asentajaverkostoamme. Suositeltu uusinta-aika pinnoitteelle on noin 12 kuukautta. Saat pinnoituksen jälkeen Suojapinnoitus-sertifikaatin kuntosalillesi, joka näyttää asiakkaillesi sinun aidosti välittävän heidän terveydestään.

kuntosali2

Tuhoaa jopa 99,9 % mikrobeista

Suojapinnoituksen pinnoitteet asennetaan valtuutetulla asennusverkostollamme, joka kattaa koko Suomen. Alustavan kartoituspalaverin jälkeen voimme varata pinnoitukselle ajan, jonka jälkeen tilasi ovat suojattu vähintään vuodeksi. Saat myös sertifikaatin, jonka voit ripustaa vaikkapa vastaanoton seinälle asiakkaidesi nähtäville. Pinnoitteen asentaminen itsessään on nopeaa, ja tilat ovat käyttövalmiit kuuden tunnin kuivumisajan jälkeen. Sen jälkeen sinun ei tarvitse käyttää resursseja pintojen desinfiointiin läheskään yhtä paljon – pelkkä peruspuhtaanapito riittää!
kuntosali3

Suojaa tilasi antimikrobisen pinnoitteen avulla

Varaa aika kartoituspalaveriin, jossa arvioimme pinnoituksen laajuuden tarpeen ja teemme jatkosuunnitelman. 

    Roskapostin estämiseksi vastaa vielä kysymykseen numerolla:

    * pakolliset kentät


    kuntosali4